Hoe werken de Speurzuilen?Simpel!

De Speurzuilen geven op een laagdrempelige en interactieve manier informatie over het park. Dit wordt gedaan door middel van een wandeling en speurtocht langs de bijzondere locaties van het park. De Speurzuilen zijn gratis te gebruiken en geschikt voor iedereen. Er zijn drie verschillende media die onafhankelijk of in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden: de zuilen, de brochure en de webapplicatie.


140x140

De Speurzuilen

De basis van de Speurzuilen zijn natuurlijk de zuilen zelf! De vrolijk gekleurde zuilen staan op de interessante locaties in het park. De pijlen en de nummers op de bovenkant van de zuilen geven de wandelroute aan. Een korte beschrijving geeft informatie over de locatie. De zuilen kunnen direct gebruikt worden. Wilt u er meer? Dan kan dat door de brochure of de webapplicatie te gebruiken. De kleuren van de zuilen geven thema's aan die in het boekje verduidelijkt worden. De QR-code geeft toegang tot de webapplicatie.

140x140

Het Speurboekje

De handzame brochure bevat veel informatie met mooie afbeeldingen. Het is echt een boekje om te bewaren! Aan de jonge speurneuzen is natuurlijk ook gedacht: een mascotte legt het spel uit en begeleidt de speurtocht. Wanneer de speurtocht klaar is kan de puzzel opgelost worden. Als extraatje is er nog een mooie kleurplaat. De brochure bevat een plattegrond en een routebeschrijving ter verduidelijking van de rondwandeling.

140x140

De Speur-app

De webapplicatie bevat een veelheid aan informatie en media, die ook thuis bekeken kan worden. Een interactief spel voor kinderen laat ze spelenderwijs meer leren over het park. Op elke zuil is een QR-code te vinden. De code geeft toegang tot de online webapplicatie. De code kunt u inscannen door middel van een QR-code reader. Hieronder vind u meer informatie.140x140

De QR-codes

Als u een tablet of smartphone heeft kunt u gebruik maken van de online webapplicatie. De webapplicatie is gratis te gebruiken en geeft toegang tot extra informatie en media-content. Hiervoor is wel verbinding met het internet vereist, wat afhankelijk van uw abonnement kosten met zich mee kan brengen. Voor alle smartphones en tablets zijn QR Code app’s beschikbaar. Voor de meest gangbare besturingssystemen zijn dit:


iOS:
QR Scanner by Grip’d

Android:
QR Droid by DroidLA

Symbian:
BeeTagg by Connvision AG

Blackberry:
QR Code Scanner Pro by A Jared Company

Windows:
QR Code Reader by ShopSavvy